KARL FREDRIK

rock, pop och visa

Vi är ett frö

Posted by on Dec 10, 2012

är en enkel och rättfram liten sång om kärlek som skrevs i somras på några timmar och som följer i de fotspår av svensk klassisk singer-songwriter-visa som många före mig trampat upp. I den kreativa processen  har jag sällan några förebilder eller föreställningar om vilken typ av låt jag ska skriva och hur den ska låta…det blir lite som även om de senaste åren där jag gjort det mesta själv har gett mig ökad kontroll. Oundvikligen blir man jämförd och placerad men jag har aldrig försökt låta som någon annan än mig själv och för det mesta är det hjärtat och inte förnuftet som styr. Klassisk sättning med akustisk gitarr, bas, trummor, piano, orgel och lite stråk är det på den här låten med nummer fem på skivan och det närmar sig release…pirrigt men väldigt, väldigt kul!

 

Lägg dig ner vid min sida nu är du snäll
Jag behöver dig ikväll
Låter tankar yra runt som vilsna löv
Djupt i din famn
Det är nu som jag förtjänar dig som minst
Men behöver dig som mest

Viska i mitt öra det blir bra, viska i mitt öra det blir bra
Och jag älskar dig, jag älskar dig

Stod upp för det jag trodde  var mitt kall
Men som blev mitt fall
Försökte att försonas med mig själv
Men blev en fiende
Som du dödade med uppriktighet
Och jag älskar dig för det

Viska i mitt öra det blir bra, viska i mitt öra
det är du och jag, du och jag

FInns ingenting jag saknar här och nu
Sorgen skingrade sig till slut
Lägg dig ner vid min sida nu och säg
Vilken väg du vill gå
Någonstans är överallt med dig
Vi är ett frö som jag vill så

Viska i mitt öra det blir bra
Viska i mitt öra det är du och jag, du och jag

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>